Informace o mě

Jsem žena ve středním věku, energická a hodně věcí mě zajímá a přemýšlím o nich. Nebojím se změnit něco ve svém životě, pokud pochopím, že je to tak pro mě lepší a dokonce lepší i pro okolí. Většinou to  mé okolí ze začátku nechápe a kroutí nade mnou hlavou a snaží se mě většinou překřičet svou pravdou.  Každý máme ale svou pravdu a máme právo na vlastní názor. Díky za demokracii a děkuji, že jsem se narodila do této společnosti.

Jsem vegetarián 29 let, nejím žádné maso ani výrobky z masa, ani ryby a želatinu. A to jsem vyrostla v rodině, kde maso bylo na denním pořádku a dokonce jsme chovali prasata, slepice, králíky i husy. Ale asi díky tomu, že jsem musela být přítomna už v dětství  krmení  a potom zabíjení a pomáhat dokonce při tom, tak si dost dobře vzpomínám, že jsem to nechápala.  Rodiče ale říkali, že se maso musí jíst a že je moc dobré a ať si cenním toho, že ho mohu  mít, oni prý ho měli v mládí jen svátečně. Naštěstí jsem už na gymnáziu měla chytrého pana profesora Hampla, co vykládal o vegetariánství a že je to zdravější způsob žití a co je třeba jíst , abychom byli zdraví a nic nám nechybělo a taky říkal, že se vegetariáni dožívají  většího věku s plným zdravím. On sám bohužel se nedokázal vzdát masa, ale aspoň o této možnosti skvěle informoval své žáky. Za to mu moc děkuji. Dal mi velký dar a základ do života. Začala jsem se od té doby  více zajímat o výživu a taky o možnosti být vegetarián, co by to obnášelo, co bych asi tak jedla a tak jsem se dozvídala i další informace s tím související.  Důležitá byla informace, že nám vlastně maso škodí a že zbytečně ubližujeme zvířatům. Poslední tečkou ale k mému rozhodnutí byla informace o reinkarnaci, o existenci duše a že duši mají i zvířata od pana Josefa Zezulky. To už se ve mě něco natrvalo hnulo a já konečně řekla dost. Nějak to půjde, jen musím začít. V té době jsem studovala na vysoké škole a měla za sebou hodně experimentů vaření se zeleninou. Naštěstí mě rodiče nechali v kuchyni tvořit, jak jsem chtěla a nijak mě neomezovali, spíše byli někdy rádi, že mají něco uvařeno a že jim to i většinou chutnalo a vítali to jako dobrou změnu. Zeleninu jsme navíc pěstovali na vlastním pozemku, bylo jí tedy dost. Problém byl jen ve škole přes týden, kde jsem bydlela na kolejích a taky rok denně dojížděla.  Někdy jsem musela být na škole od rána do večera a s jídlem byl skutečně problém, protože školní menza vařila většinou jen masitá jídla .Já si musela kupovat suroviny a po večerech vařit a někdy přes den jíst jen rychlovky.  S tím dojížděním to fakt byl někdy problém, chyběla mi pravidelná strava a vyváženost . Naštěstí jsem zvládla to bez zdravotních problémů a dostudovala. Dál už jsem byla dobře vycvičená pro další pracovní život. Holt v práci velká svačina a doma až teplé jídlo. Nikde v práci mi nevyšli vstříc , že by mi nabídli pravidelné bezmasé jídlo.

Kdybych neměla to přesvědčení , že už nechci ubližovat vědomě zvířatům a tím ani sobě, tak nevím, asi bych to dávno vzdala, tlaky okolí byly silně negativní.

Nemluvím ani o tom, co všechno jsem si musela vyslechnout během mého prvního těhotenství a během výchovy prvního dítěte. Všichni v rodině, v práci i doktoři si nějak píchli s obavou, že ubližuji dítěti a sobě . Sbírala jsem tehdy argumenty , abych byla vždy připravená jim odpovědět fundovaně a s důkazy. Oni ale vždy poslouchali tak napůl a stále si mleli svou. Nějak jsem si z toho časem vypěstovala vnitřní sílu obrnění. Však oni jednou pochopí, jen ještě nepřišel jejich čas. Trvají na svém přesvědčení, aniž si skutečně zjišťují nové skutečnosti. Byli a bohužel ještě jsou zakonzervovaní v názorech, které jim vštípili jejich rodiče, škola a celá společnost. Mají strach vybočit z davu a nechtějí se vzdát svých chutí. Neuvědomují si, že za jejich chutě trpí nevinná duše zvířete.

Dnes jsem stále zdravá, aktivní a cítím se dobře.

Mám 2 zdravé děti, kteří jsou vegetariáni od svého vzniku. Vegetarián je i jejich tatínek, bohužel už dnes jen bývalý manžel. Naštěstí máme spolu nadále  velmi dobrý vztah jako kamarádi a rodiče dvou dětí .

Myšlenku nezabíjet zvířata a ani nebýt příčinou zabíjení chci šířit dále.

 Zajímám se nejen o zdraví, ale i o celý smysl bytí člověka .

Zapomněla jsem říct, že ani alkohol nepiji, protože si nechci vědomě poškozovat nervovou soustavu a poškozovat svůj mozek. A to jsem zase vyrostla v rodině, kde se pěstují hrozny a sklep je pod domem mých rodičů. Alkohol mi nikdy moc nechutnal, takže aspoň dneska vím proč. Zato hrozny jíst a pít šťávu z nich čerstvě vymačkanou, tak to miluji a to mě v dětství strašili, že mi z ní bude špatně.

Všechno souvisí se vším, tak se zajímám i o filosofii bytí pana Zezulky , o astrologii, numerologii.

Přemýšlím nad každou částí života, o přírodě, o vztazích, o lásce, o přátelství,  o dětech, o vlivech , o osudu,  o energii............ . a zařazuji své hluboké přesvědčení, zkritizované mozkem ze všech stran a úhlů, ověřené v životních zákonech, procítěné mou duší,  postupně do života.

 

 

 

 

 

Historie projektu

V této části můžete popsat historii Vašeho projektu a co Vás vedlo k nápadu jej realizovat. Je vhodné se také zmínit o důležitých milnících a poděkovat lidem, kteří se na projektu účastnili.

Co říká prakrický lékař na vegetariánství? Poslechněte si na:Mudr. Zbyněk Luňáček 

https://www.youtube.com/watch?v=IOLEzgP1ojM

 

http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zmenu-stravovani-ve-verejnych-zarizenich.html

 

 

 

Setní s biotronikem Tomášem Pfeifferem v sobotu 19.4. 2014 ve 14.30 ve Vegetariánské restauraci Harmonie v Třinci, Jablunkovská 382

My všichni svými jedinečnými způsoby hledáme. Na konci těchto cest, nejen u Komenského poutníka v Labyrintu světa a ráje srdce, je tušení hloubky bytí. Jsou to otázky života, osudu, zkrátka bytí. Mou cestu změnil "svou" filosofií Bytí Josef Zezulka. Vzájemné sdílení není jen slovo. Chcete-li, můžeme hledat společně na přednáškách Univerzity Bytí, která poskytuje tuto možnost již více jak 17 let.

www.dub.cz, tel.: 222318725

Tomáš Pfeiffer

 

 

Elixír dlouhověkosti, Goji šťáva 100%, více na www.vegetharmonie.ramissio.com

obsahuje mnoho vitamínu C, betakarotenu, 18 aminokyselin, nejvíce antioxidantů z rostlin na Zemi a další hodnotné látky. Dodává energii, regeneruje, očišťuje.

Vyrábí se přímo v Himalájích do 6 hodin od sběru. Bez přídavků konzervantů a cukru. Chuť po mrkvičce a rajčátkách. Na výrobu 1 litru šťávy Goji je třeba 7kg

plodů. Plody jsou plné sluneční energie a mají  krásnou červenou barvu.

Albert Einstein ( vědec a matematik, fyzik): "Nic neprospěje liskému zdraví a zvýšení šance na přežití života na Zemi tak, jako evoluční přechod na vegetariánskou stravu."

" Člověk je část celku, jemuž říkáme vesmír, je jeho součástí omezenou v čase a prostoru. Vnímá sám sebe, své myšlenky a pocity jako něco odděleného od všeho ostatního, je to jakýsi druh optického klamu jeho vědomí. Tento klam se stává naším vězením, neboť omezuje naše osobní touhy a zalíbení pouze na několik nejbližších lidí. Naším cílem musí být vymanit se z tohoto vězení tím, že rozšíříme působení svého soucitu s do své milující náruče přijmeme všechny živé bytosti a celou přírodu."

Věřte svému srdci a intuici. Pátrejte po informacích, ověřujte si je a  promyšlené uplatňujte ve svém životě.

 

Otvírám novou vegetariánskou restauraci Harmonie v Třinci.

Srdečně všechny zvu do příjemného prostředí a k ochutnání pestré vegetariánské stravy a nápojů.

 

 

 

Henri Monford, nic nejí a žije z prány

Mluvím na stránkách o výživě a o detailech co jíst, ale veškeré informace jsou úplné  nic k tomu, co říkal pan Henri Monford. Ukázal mi jinou cestu, i když zatím v nedohlednu, ale je to možnost zcela jiného pohledu na výživu člověka a jeho možnosti, které se vymykají běžnému standartu a všem lékařským tvrzením.

V listopadu byl v České Republice francouz breatharián, co už 9 let nic nejí, jen lehce pije a přesto žije, léčí a je čím dál zdravější.

Jmenuje se Henri Monford, má 58 let a je to šaman. ( Není členem žádné sekty ani organizace, dělá  vše jen za sebe sama.) Před tím, než se rozhodl nic nejíst a vyživovat se tzv. z prány, nebo-li z bioenergie, tak měl nadváhu,problémy s dýcháním, brýle a kožní problémy.  Navíc byl závislý na systému peněz, na jídle a  na politice lékařů a farmaceutických a zemědělských firem a samozřejmě na politice země.

Dnes říká, že je svobodný a na nikom nezávislý, je zdravý, veškeré zdravotní problémy mu ustoupili a navíc mu znovu narostli vlasy. Zlepšili se mu všechny smysly a může tak lépe provádět šamanskou činnost, tedy léčit a šířit informace dále  po celém světě.  Jeho tělo potřebuje denně jen 1,5 až 2 hodiny spánku a je to, jako by spal 8 hodin. Má tedy hodně času na další aktivity.  Paměť má  výbornou.

Než začal žít jen z prány, tak asi 2 roky přešel na půsty a omezení stravy a zlepšení stravy co se kvality týče. Ze svých 120kg měl pak jen 90kg.

U kamaráda četl knihu o výživě z prány od paní Jasmuheen a ráno začal, a od té doby už uběhlo 9 let. Jeho váha se upravila sama na 75kg a od té doby se drží na stejné úrovni.

Předpoklad je dát do rovnováhy všechny části člověka, tedy  fyzickou, mentální, emoční i duchovní část a pak se zbavit všech strachů a nastoupit 21 dení přípravu podle návodu Jasmuheen, ale  pít, aby se tělo očistilo a pak po zodpovězení důležitých otázek a odpovědi na všechny otázky ano, můžeme pokračovat, jinak je nutné se najíst.  Je třeba poslouchat své tělo, jinak to není v pořádku a může to být i nebezpečné. Pokud je ale vše v pořádku, začne proces výživy z prány a celé tělo se vyčistí , uzdraví a omládne a s tím jde také zlepšení i duchovních a mentálních schopností. Také hlubší pochopení světa a souvislostí. V podstatě se změní celý člověk a to od základu, od buněk, protože výživa je čistá, bez nánosů toxinů a nepotřebných látek.

 Nejlépe si ho poslechněte sami, připravte se na 3 hodinový záznam, ale stojí to za to. Pozval ho k nám pan Jaroslav Dušek a připravili několik přednášek po celé republice, zde najdete nahrávku .

http://www.kinobox.cz/porady

http://www.ulozto.cz/11385736

http://www.ulozto.cz/11338624

Henri Monford v.doc (87,5 kB) ...........psaný text přednášky z Brna

V roce 2013 vyšla kniha přeložena do češtiny , editorka  je češka a již také se živí pránou." Pránická výživa jiná cesta ke spiritualitě" Henri Monford, editorka Dana Hájková

 

 

 

    http://h 

přímo stránky pana Monforda.

http://nourriture.pranique.free.fr/livre.html

 

PS: Breathariánů je dnes na  Zemi asi 30 000. Převážně v Indii, ale i  v Americe a u nás.

 

BIOENERGIE .

Co to je bioenergie?

Kolem každé rostliny a živé bytosti je bioenergie, dá se říci jakási aura,  zářivá energie, kterou bežným okem nevidíme, ale je měřitelná a fotografovatelná. Někteří citliví lidé ji vidí a nebo cítí.

Nejvíce BIOENERGIE Z POTRAVIN MAJÍ ROSTLINY.  Tedy obiloviny, bobuloviny, plody, byliny  a další. Nejvíce této energie je v čerstvě vypěstované rostlině, tedy hned po utržení a bez tepelné  a jakékoliv další úpravy. Postupně se bioenergie vytrácí skladováním, konzervací a tepelným zpracováním. Mikrovlnný ohřev doslova zničí jakoukoliv bioenergii a navíc je potrava nejen mrtvá, ale i škodí.

Mrtvé bioenergeticky jsou také různé uměle vyrobené vitamíny, minerály, rafinivané tuky a cukry.  Omezenou energii mají i minerály z hornin.

 

Škodlivou bionergii mají veškeré potraviny  z masa a z výrobků z mrtvých zvířat. Jedná se o energii omezujícího a poškozujícího chovu, násilné smrti a hnilobného procesu, který začal ihned po zabití. Veškerá tato energie se neztrácí ani vařením, či jinou úpravou, ale ocitá se po snězení v těle člověka a velmi silně ho ovlivňuje.

 

Napadá mě několik otázek:        Proč lidé ve vyspělých zemích trpí nedostatkem energie a jsou tak nemocní, když mají dostatek potravin a navíc bohaté na bílkoviny, minerály a vitamíny? Proč jsou někteří lidé obézní a přesto mají stále hlad?  Proč roste egresivita? Kde se stala chyba?

 

Moje jedna z možných odpovědí a důvodů.............. protože jedí sice dost potravin, ale potraviny jsou chudé na bioenergii a nebo ji mají poškozenou. Možná, že by stačilo jíst méně, ale více energeticky bohatou stravu. Více se vrátit zpátky k přírodě a k jednoduchosti.

Snahou člověka by měla být rovnováha a to nejen na fyzické úrovni, tedy být fit po tělesné stránce, ale mít v pohodě i duchovní stránku a tak mít vyrovnanou bioenergii vlastní bytosti. Očistit se od různých nánosů nám může pomoci také strava  s čistou bioenergií, očistí nejen fyzické tělo, ale i duchovní tělo. Bioenergie poté může proudit a my budeme mít dostatek síly, odolnosti a plné zdraví.

 

Doporučení: Jezte potraviny co nejvíce čerstvé, co nejméně tepelně upravujte, vyhýbejte se chemicky upravovaným potravinám, polotovarům a margarínům.  Vyhoďte mikrovlnku.  Pořiďte si zahrádku a pěstujte si vlastní ovoce a zeleninu a bylinky nebo nakupujte od pěstitelů, kteří se vyhýbají chemickému hnojení a snaží ošetřovat své výpěstky bilogicky. Pokud to nejde, tak alespoň  jezte co nejvíce syrovou stravu a zbavenou všech dusičnanů a škodlivých povlaků. Choďte do přírody. A pokud stále jíte maso, tak začněte přemýšlet a zkuste se vcítit třeba někde venku na zahrádce třeba do mravence, do včely, do krávy, zkuste být chvíli jimi, tím zvířetem, možná časem pochopíte.  A pak zjistíte, že Vám stačí menší dávky jídla a cítíte se lépe po všech stránkách.

PS: Jíme proto, abychom měli energii a ne proto, abychom naplnili břicho prázdnou hmotou.

 

 

Naši uživatelé

Stránky jsou vhodné pro všechny, co přemýšlejí a nechtějí jít s davem jako netečné  poslušné ovečky. Nebojí se vybočit ze svých stareotypů, pokud ucítí, že je to tak správné a prospěšné nejen jim. Mají chuť pokročit ve svém bádání po smyslu života  a nebojí se, že jejich vnitřní síla tak poroste. Vhodné pro všechny, co chtějí rozšířit své srdce a jeho vibraci rozšířit  více do okolí. Ti, co se nebojí být tady a teď právě teď a na nic nečekat. Ti, co se chtějí zapojit do společného díla žití všech bytostí na Zemi a nadlehčit vše špatné k lepšímu.

 

Kontakt

Vegetariánská rodina, muži, ženy a děti §§§§§§§§§§§§§§§
....................
000
+420.604278455 dagmar.mrajcova@seznam.cz