www.vegetarianskarodina.webnode.cz

16.12.2010 14:30
 

Stránky jsou určeny úplně  pro všechny. Osloví především ty, co pochopili, že nechtějí dále zabíjet zvířata a jíst maso. Nebo o tom zatím  alespoň uvažují. Neví, ale co je čeká a jak na to. Ptají se,  Co máme tedy  jíst?

Jsem vegetarián 19 let a mohu předat své zkušenosti ostatním. Vím o tom, co je možné a dobré  jíst nejen během běžného dne, ale i během těhotenství, kojení. Mám zkušenosti se svými dvěma dětmi od jejich stvoření, během chození do školky, do školy, při sportu, oslavách, na cestách i  při nemoci.

Vím, co chutná spíše mužům a co více ženám. U některých jedinců jsou chutě hodně individuální, ale vždy lze jíst bez masa a dle potřeb člověka.

 

Jsme to, co jíme. Nejenom, že podle toho vypadáme, ale i cítíme a přemýšlíme. Mým zájmem je otevřít lidi k dalšímu vnímání souvislostí života.  Zdraví, příroda, vztahy, práce, zábava, děti , filosofie a další.

Čím více lidí bude přemýšlet srdcem, tím nám všem bude lépe. Měňte sebe a tím změníte i své okolí.

Internetová komunikace nám umožňuje o tématech z těchto stránek diskutovat, ptát se, odpovídat a to s kýmkoliv na celém světě. Jsem Vám k dispozici a pokud budu vědět  odpověď, ráda odpovím. Nechám si i ráda poradit, pokud mě přesvědčíte o svém tvrzení.