umělá sladidla

 Umělá sladidla aspartan a pod. byla vymyšlena pro diabetiky. Nevím proč se jimi cpe zdravý člověk.

 Všechna umělá sladidla jsou těžce stravitelná, ne-li neztravitelná pro člověka. Některá dokonce  škodí.

Pozor, umělá sladidla se dnes dávají i do jogurtů a minerálek!

 Pokud už chcete držet dietu, ale neublížit si, tak slaďte stévií. Jedná se rostlinu se zelenými listy, které jsou sladké a vyrábí se z nich i sladký prášek ( jmenuje se např. Sladký polibek a je na krabičce napsáno, že se používá na čištění dutiny ústní), ktrerým lze sladit a dokonce i diabetici mohou. Nemá žádné kalorie  a dokonce má navíc i nějaké minerály k užitku. Dá se i pěstovat a použít přímo lístky ,či sušit.

  Nerozšiřuje se ve velkém, protože by to položilo některé výrobce cukru a to přece politici nemohou. Tak stévii nepropagují a ani o ní kolikrát neví,( proto je asi na krabičce není napsáno sladidlo, ale na čištění dutiny ústní).

Umělými sladidly  své váze spíše ublížíte, než se kil zbavíte.

 Buťto jezte sladké ovoce, sušené ovoce a nebo slaďte medem, třtinovým cukrem, který je lépe stravitelný , než bílý řepkový cukr.

Rozhodně nejezte maso, to vám přidává tuk, který hlavně přidává na váze a navíc vám zanáší i cévy cholesterolem.

Při dietě omezte mléčné výrobky a vajíčka. 

Nejlépe se váha upravuje  čistě rostlinnou stravou a také dělenou stravou a samozřejně pohybem.

Dokonce diabetici si masem ubližují. Znám diabetiky vegetariány, kteří si díky tomu, že nejedí maso pomohli, nemusí si píchat inzulín.

 Doktoři dnes většinou nabádají diabetiky, aby jedli více masa, ale tím se jejich zdravotní stav jen zhoršuje, je to nepotvrzený a na lékařských univerzitách učený hrozný nesmysl, dá se říci jed.  Jenže lékaře těžko přesvědčíte, tedy zjistěte si sami informace a zkoumejte a uvidíte co všechno zjistíte. Existuje již několik vědeckých výsledků, které potvrzují vztah mezi diabetem a živočišnou stravou, ale lékaři jsou snad hluší či zakonzervovaní a pořád si melou svou.

V  oblastech, kde několik generací rodin jí jen rostlinnou stravu se diabetes nevyskytuje. Potvrzeno 35.letým výzkumem. (Campbell, Čínská studie)

 

Nemusíte mi hned věřit a to je v pořádku, sami si zjistěte, jak to je , pokud vás to zajímá, a to jsem taky chtěla, hlavně vybudit zvědavost.