Karafa pro harmonii, vytvořená ve spolupráci s panem Masaru Emoto

Předpokládám, že znáte pana Masaru Emoto, japonského vědce, který se zabývá krystaly vody, fotí krystaly vod z různých míst a také z různých vlivů a nádob.  Jeho fotky jsou jasným důkazem, jak je důležitá čistota vod, ale i čistota prostředí a okolních vlivů.  Zkouší také fotit vodu změněnou třeba jen hezkým nápisem na sklenici a nebo modlitbou, totéž zkouší i s negativními vlivy a opět je výsledek jasný. Napsal několik knih i s fotkami krystalů vody.

Tak nějak asi vznikala i karafa pro harmonizaci vody, kdy je vyrobena z čistého skla, má symetrický tvar,  a je ve dně karafy zalito seskupení 5 polodrahokamů a uprostřed je zobrazen symbol květ života. Za půl hodiny se voda nalitá do karafy mění, oběvují se nádherné krystaly vody jako rozkvetlý květ, zcela harmonický. I my lidé jsme více jak ze 70 procent z vody a voda v nás zůstává také nějakou chvíli, tedy , kdo ví, co se děje v těle s harmonizovanou vodou a navíc máme i dobrou buněčnou paměť.

Nemění se chemické složení vody, ale její krystalová struktura, voda je chutnější a nekazí se tak rychle. Lze použít i na zalití rostlin, i pro zvířata.

Naskakuje mi automaticky odpověď, že nejen voda má na nás vliv, ale pravděpodobně vše na nás působí, voda, vzduch, jídlo, myšlenky, činy,okolí, lidé, planety,........ a vše nás nějak přetváří, mění...... a buťto harmonizuje a nebo rozlaďuje.....

........vyobrazení karafy, základní informace, kontakt na prodejce www.ziva-vodaproharmonii.cz

 

 

 

Podrobně o použitých polodrahokamech a o květu života, kteří jsou na dně karafy zality  a tak mění vitalitu vody na nádherné krystaly podobné květu života.