Astrologie

Zajímám se osobně  o astrologii a to nejen , že mám známé některé velmi dobré astrology, ale i se sama postupně učím astrologii.

 

Co to vlastně pro mě astrologie je?

 

Je pro mě  něco jako velká možnost objasnit některé jevy, které se dějí nejen v mém osobním životě, ale i u mých blízkých, známých i u ostatních, popřípadě události obecně na Zemi a podobně.

 Astrologie vlastně zrcadlí to, co máme dáno v osudě, to co máme za úkol v daném životě, co jsme byli v životech minulých i co nás očekává v budoucnosti a hlavně , co se nám děje teď a proč. Tedy ne , že planety nás nějak řídí a vedou, ale jen zrcadlí to, co se nám děje.

 Důležité je znát datum narození, místo a nejlépe i přesný čas narození.

Je možné  poznat z natálního horoskopu základní charakter osobnosti, jeho kvality i slabiny.  Dokonce i jeho vzhled, zdraví, jeho vztahy, děti, rodinné vztahy, práci, myšlení, nadání a tak vlastně pomoci pochopit , co je člověk zač  a někdy i pomoci rozklíčovat , kam člověk vlastně míří, co musí ještě pochopit.

 Některé výklady jsou i o zahradnictví, o nemocech a další výklady.

 Zkušený astrolog , který má navíc i intuici dokáže přesně říci, co zrovna člověk prožívá a co řeší. Také to, co bude řešit v nejbližší době i to co bude řešit celý život, popřípadě , kdy nastane změna v životě.

Pomocí astrologie je možné poznat vlivy planet na naše chování a na chování celé společnosti.

Astrologie je neustále ve vývoji, je o ní napsáno spousta knih, někdy dobrých, ale někdy občas i hodně  nesprávných. Nejhorší jsou asi časopisy a jejich rychlé výklady, které spíše odrazují od astrologie a dávají pocit nesmyslnosti.

Přesto je asi astrologie nejpřesnější, co se různých ostatních metod výkladu osobnosti a osudu člověka týče. Určitě přenější, než numerologie a karty.

  Já sama se při učení astrologie neustále nestačím divit, co vše se dozvídám a můžu pochopit. Mám pocit, že mi ještě stále neskutečné množství věcí uniká o světě , o vývoji lidstva, o vlivu všeho na vše. 

Již v dávných dobách byli astrologové a dokázali velmi přesně předpovědět některé události a tak třeba pomoci před katastrofou a nebo budovat a tvořit nové věci ve správný čas. Např. Karel IV.  stavěl podle rad astrologů.

horoskop, vznik České republiky.bmp (2,7 MB)

horoskop, New York, teroristická akce.bmp (2,7 MB)

 

Dnešní lidé mohou využít poznatků a výkladu astrologie na řešení svých krizí v životě, správně načasovat důležité kroky ve svém životě, popřípadě pomoci pochopit sama sebe. Je to vlastně velký pomocný nástroj, který máme možnost využít. Naštěstí žijeme v době , kdy nikdo neútočí  a nezavírá ty, co umí vyložit správně to, co vidí v astrologickém kruhu.

 

Dnes mohu  jen doporučit, že nestačí pro výklad jen vědět, jaké máme sluneční znamení v den narození, ale stejně důležité jsou i ostatní planety a mnoho dalších detailů v horoskopu. Tedy skutečně nestačí jen výklad v časopise a nebo na dálku.

 Pokud skutečně chcete dobrý výklad , obraťte se na kvalitního astrologa, který má také schopnost vcítění se do vaší osoby.

Astrologický kruh může být třeba stejný i pro dvě osoby, ale každá bude přesto jiná. Je to dáno tím, že každý bude na jiném stupni duchovního vývoje své duše a tedy bude úplně na jiné spirále  vývoje i v strologickém výkladu. Tedy osobní kontakt  je podle mě velmi důležitý,a nebo alespoň trošku jiné vhledové schopnosti astrologa.

Máte-li zájem o dobrý výklad, znám osobně několik hodně dobrých astrologů a mohu vám je doporučit. Já zatím si toto netroufám, prozatím se jen učím sama na sobě a svých blízkých.

 

PS:   Existuje několik metod výkladu, např. Indové používají zcela jiný výklad než u nás v Evropě. U nás je astrologický kruh a u nich jakýsi obdelník. Přesto by výsledek výkladu měl být shodný.

Osobně jsem měla možnost poznat výklad svého osudu života, který byl napsán do mého palmového listu, který byl prý napsán před mnoha tisíci lety, snad 5000 let zpátky, napsal to kdysi jeden indický mahariša a dodnes se listy uchovávají v tzv. knihovnách palmových listů. Jsou psány starotamilštinou a z generace na generaci se někteří učí tuto řeč, aby byl možný výklad listu. Dané rodiny se také o listy pěčlivě starají a vedou k tomu příslušný život. Více v článku o palmových listech.